Nama :
Email :
Handphone No :
Alamat :
Berminat untuk : Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Tingkatkan Tahap Kesihatan
Masalah Kulit Muka
Nak Extra Income
Lain-lain (sila isi ruangan di bawah)
Lain-lain :
Bagaimana kami boleh hubungi anda? (PENTING!) Telefon Bimbit (SMS)
Emel
Mana-mana pun boleh :)

This contact form was created by Freedback.

Saturday, January 25, 2014

Harga Herbalife Malaysia

Harga Herbalife produk ni ada banyak. Ada 5 harga untuk setiap produk.

  1. Harga Runcit/ Biasa
  2. Harga diskaun 25%
  3. Harga diskaun 35%
  4. Harga diskaun 42%
  5. Harga diskaun 50%
So, kalau tengok list di atas, diskaun tertinggi Herbalife bagi pada pengguna adalah 50%!!!! The best discount position in Herbalife! Terbaik and awesome!!! Hehee..

Ok! So, kalau orang tanya Diana, "BERAPA HARGA HERBALIFE SATU SET"? Diana akan jawab dalam keadaan blur-blur, hahahaaa.. sebab tak faham apa dia nak sebenarnya.. Herbalife ni ada lebih dari 40 produk dan kami bukan jual produk sahaja. Kami menjual program. So, untuk lain program, lain produk yang diperlukan.

Contoh kalau orang tuh kata, "SAYA NAK TAHU HARGA SET KURUS HERBALIFE, BERAPA RM?"
Haaa, yang ni jelas lah sikit.. sebab saya tahu dia berminat untuk program TURUN BERAT! So, next saya akan tunjukkan pakej mana yang kami ada and dia boleh pilih ikut kehendak dia, nak result yang laju ke, bajet berapa dan sebagainya.. 

BEST KAN?! Sebab Herbalife ni bukan nya fix satu set gini-gini harganya.. tak! tak! kita masih boleh adjust pakej harga program tuh mengikut kehendak individu.. sometimes ada orang:-
  • Nak kahwin lagi 6 bulan, so nak reshape badan cecepat supaya muat baju kahwin
  • Nak pegi interview masuk Akademi Polis/ Tentera so kene turunkan badan laju-laju
  • Nak pegi medical check up lagi 1 bulan, kene stabilkan semua tahap kesihatan badan
  • Nak masuk kerja lagi 2 bulan lepas habis berpantang, kene turun berat boleh muat baju kerja semula
Macam-macam lagi lah kan.. Ada yang nak laju, nak slow-slow je, nak makan sekeluarga, nak bagi nenek kat kampung...macam-macam lah! 

So kat sini saya bagi tunjukkan pakej program untuk TURUN BERAT mengikut KELAJUAN! Ni anggaran untuk sebulan yer..senang kira.. hehee =)


Dan saya Jurulatih yang saaangat lah bermurah hati sebab sudi memberi FREE GIFT untuk setiap pakej program tuh.. hehee (puji diri sendiri plakss).. Untuk bahagian HARGA tuh, kenelah directly hubungi saya yer.. Boleh hubungi di talian 012-3318022 atau email ke diana_haris@yahoo.com
Insha Allah dalam masa 24 jam pasti akan menjawab panggilan atau message anda!!! Jangan risau! Okayss!



Next! Untuk program kulit muka bermasalah pulak.. boleh tengok jadual di bawah:-


Untuk HARGA pakej, bergantung bajet dan kehendak individu. Boleh contact Diana directly okay! 


ADA BANYAK PAKEJ PROGRAM
So yang Diana bagi tunjuk kat atas baru 2 jenis program, nak senaraikan lagi tak larat lah pulak, hehee.. So, antara program yang selalunya orang request:
  • TURUN BERAT
  • RESHAPE
  • NAIK BERAT/ NAIK OTOT
  • BERPANTANG
  • MENGANDUNG/ HAMIL/ SUSAH HAMIL
  • MASALAH KESIHATAN (ada macam-macam, period tak normal, kencing manis, darah tinggi, kolestrol, stroke dll)
  • KULIT MUKA
  • KANAK-KANAK
  • ORANG TUA
  • BANYAK LAGI LAHHH... 
So, dalam SETIAP PROGRAM ni harganya pun ada 5 peringkat harga lah jgk macam yang Diana senaraikan di atas tadi tu.. Boleh buat kira-kira dan ikut bajet keperluan masing-masing. Tanya Jurulatih Herbalife macam mana nak buat kira-kira tuh.. Berapa banyak anda boleh JIMAT kan kos anda, pon Jurulatih itu akan tolong kirakan, okays! 



PERINGATAN PENTING! SANGAT PENTING!
So setiap pembelian pakej program apa pun, turun berat ke, naik berat ke, untuk improve kesihatan ke, untuk kulit muka ke, SEMUANYA di datangkan BERSAMA KHIDMAT JURULATIH! 

Sebagai pengguna Herbalife anda harus faham HAK anda! Dalam Herbalife, anda berhak untuk mendapat khidmat Jurulatih secara PERCUMA! Jurulatih Herbalife ini akan bantu membimbing anda untuk mendapat HASIL atau MENCAPAI TARGET anda!!!! Perumpamaan dia macam ni lah..

PRODUK + KHIDMAT JURULATIH + SEMANGAT/KONSISTEN = DAPAT HASIL/ RESULT

Best ke best??!!!! Hehehee.. Only in Herbalife saja!
Tapi ada jugak tau prospek Diana cakap, "SAYA NAK BELI PRODUK SAJA, TAKPE LAH, TAK PERLU NAK COACH SAYA SEMUA" Macam ni lah, kalau dah beli Herbalife produk, pastu kita nak bagi Coaching free tak nak pulak, rugiii jerlah.. orang nak bantu follow up free jer.. takkan takmau kot.. hehe.. soooo bila Jurulatih anda Call ke, SMS ke, Wassap ke, tolooongg lah jawab and angkat and reply yerh... Bersemangat kami nak bantu anda tau! hehehee..

So, pilih - pilih.. nak program yang mana dan harga yang mana? Anything nak tahu lanjut hubungi Diana!

Ada geng Herbalife penah cakap:
"Nak start pogram herbalife carilah personal wellnes coach, jgn pilih juru jual! Sebab herbalife bukan ubat kurus! Herbalife adalah nutrisi yang boleh naik dan turun berat serta merta boleh improve kesihatan... kalu tak nanti cuak pulak bile nak turun berat jadi sebaliknye!!! Mule la mencari org untuk coach... beli murah-murah tak bermakna kalu tak kene care menggunakannya..."


Jurulatih Herbalife 
012-3318022
diana_haris@yahoo.com



With love.. HHH



Friday, January 24, 2014

PERTANDINGAN TURUN BERAT BADAN

PERTANDINGAN TURUN BERAT BADAN KEMBALI LAGI!!!

BERITA BAIK UNTUK WARGA KERTEH DAN KAWASAN SEKITAR!!!!

  • Saya sedang mencari 10 org peserta sahaja! 
  • Hanya untuk tempoh 2 minggu, mereka yang TURUN BERAT DAN PERATUS LEMAK BADAN paling banyak akan memenangi hadiah RM500!!! 
  • Jurulatih yg berpengalaman dan terlatih PERCUMA! 
  • Tips kurus dan senaman PERCUMA! 
  • Produk pemakanan nutrisi terbaik disediakan! 

Syarat-syarat penyertaan:-
  1. BMI badan lebih dari 24
  2. Lelaki dan perempuan semua boleh
  3. Tidak kira umur berapa pun
  4. Bukan ahli Herbalife
  5. Mesti hadirkan diri di Kelab Nutricozy pada HARI PERTAMA penimbangan dan HARI TERAKHIR penimbangan. Gagal menghadirkan diri, automatik penyertaan terbatal!
  6. Kos penyertaan RM320, peserta menerima produk makanan nutrisi diet untuk 2 minggu TERMASUK khidmat Jurulatih yang berpengalaman dan terlatih, Tips dan Ilmu cara sihat menurunkan berat/lemak badan, Sokongan dan rakan-rakan yang positif!
  7. Tarikh tutup pendaftaran 4 FEBUARI 2014 (SELASA)!!!

Lokasi kami di Bandar Baru Kerteh, Kelab Nutricozy. 
Berminat? Hubungi DIANA 012-3318022 untuk daftar!
TOLONG SEBARKAN PADA KAWAN-KAWAN LAIN!!!

TERIMA KASIH!



Tuesday, January 7, 2014

22 weeks pregnant..100% with Herbalife Nutrition!

Hokeyyy, nak buat macam manooo lagi kan, tuan punya blog tengah mengandung ek-pon... Memang banyak kali lah nak post pasal pregnancy sokmo.. bhahahaa!!!

Nak jadikan lebeyyy excited pulak, ini adalah kali pertama saya pregnant dengan mengamalkan ALL Herbalife Nutrition products 100% okaysss! Tuh pasal rasa macam different giler.. and excited terlebey-lebey! Heeee...

Oklah, latest update now already sudah 22 weeks pregnant!!!! Yahoooo... heheee sudah halfway okay ni.. fuhh fuh!




Bab Makan:
- SANGAT BERSELERA
Toksah cakap laaa.. selera ku sudah membuak-buak naik skang ni weyhhh! Risau laa jgk.. heheee, sebab kang berat naik mendadak banyak, jenuuuhh lah pulak nak menurukan nya time berpantang nanti... Sooo, itu pasal saya cuba la jgk control sikit-sikit... ekekee..
- TAKDE CRAVING
Bab mengidam-ngidam ni, atau teringin nak makan apa-apa ke sampai guling-guling nak makan jgk takde lah pulak.. hehe.. kekadang jer itu pon saya tak kategorikan sebagai craving sebab bukannya macam terliur sgt pon.. contoh macam kalau buka-buka FB ada org post gambar cake cheese meleleh ke kan.. tgk sekali, ishh macam sedap la pulak, teringin jgk eh... tapi lepas dah sibuk-sibuk buat kerja, dah tak ingat dah pon.. hehee.. 
- FAVORITE FOOD
Yang ni pon takde lah pulak jgk rasanya.. hohooo... macam sesetengah orang kan, 
"time pregnant saya suka sgt makan asam pedas... hampir setiap hari mesti cari asam pedas" - SAYA TAKDE
but kalo saya takde la plak favorite food bebetul.. kekadang jer laaa mcm nak makan coklat, eskrem, burger.. tapi takde la sampai macam jadi favorite food.. sebab saya macam cepat muak aje.. tak berapa suka REPEAT food yang sama selalu/kerap.. heee


Bab Supplement / Nutrition:
- TAK MAKAN UBAT DOKTOR
Wokey, korang janji syyhhhhhh!!!! jangan report kat doctor saya yer.. huhuu.. Saya memang jenis yang susah sikit bab-bab Pills nih.. dari dulu memang susah nak telan2 pills.. sooo macam biasa, klo gi check up kt doctor clinic, mereka akan beri folic acid, vitamin c, pastu pill apa entah utk darah rendah tu, calcium, obimin, macam-macam serius.. hadooiii.. setiap kali kalau lepas check, saya tanya doctor, 
"takde pape ubat kan kan??" 
"ada.. saya bagi awak obimin yer, belum amik lagi hari tu kan.."
dalam hati saya kalau boleh doctor tuh jawab laaaah "takde" hehee... tapi saya amik jerla, pastu sampai rumah saya dah lupa kat mana saya simpan... saya tak makan pon ubat-ubat tu.. OOPPSSSS! Nanti lah... next check-up kalau doctor check ada yg tak kene ke dgn my health condition, saya akan cecepat carik ubat2 tuh semua yer.. hehehee..
- TOTALLY 100% WITH HERBALIFE NUTRITION
Since saya memang tak amik ubat from clinic semua.. im taking Herbalife products banyak lah jgak! hehe.. sebab nak dapatkan full Nutrition utk my body and baby kannn.. Soo, what I do..

  • Herbalife Shake 3-5 times a day (F1 + F3)
  • NRG Tea 1 liter
  • Teamix kadang-kadang jer, not daily
  • NW Formula 6 scoop atau lebih setiap hari
  • Omega 3 Fish Oil 8-12 biji sehari
  • Calcium 4 biji sehari


Bab Activities:
- ACTIVE / HEAVY WORK / AEROBIK DANCE
Sangat-sangat supeeerrr active!!! Saya takleh duduk diam sangat, kalau dah jaga dari tidur pepagi tu, memang active terus... boleh buat roadshow, buka booth 3 jam straight.. kalau jadi speaker topik time event saya suka nak jerit-jerit, excited and energetic.. bukan buat-buat yer, tapi naturally macam adrenalin ku excited membuak2, bhahaha!!! serius weyhh! and yang paling terbaru aku tak pernah time pregnancy sebelum ni, aku boleh mengajar lagi orang aerobik dance!!!! mula-mula masa 4 bulan pertama memang aku pon tak berani and even aku boleh rasa time tu badan macam tak kuat.. but bila dah masuk 20 weeks and above, aku boleh rasa badan dah ready and strong untuk handle moderate aerobic dance.. aku pon buat some reading, googles and buka YouTube jgk, ada ke kes pregnant mummy macam aku ni kan.. and alhamdulillah ada! heheee.. so, mula-mula buat slowly je dulu sorang-sorang try aerobik.. dah trial 2-3 hari.. then baru berani utk start aerobik kelas balik! But takdelah aku aerobik full 1 hour tak stop.. aku banyak giler stop laaa.. hehee, agak2 lah kaaann, saya sayang badan and baby saya jgk, hehe.. and part yang jumping-jumping, gelek lebih-lebih, heavy lifting ke, aku tak buat lah.. some movement aku adjust kepada moderation jer.. hehe.. 




Anyway, seriously kali ni pregnance different sgt rasanya.. kalau dulu time 2 orang tuh, Hafiy and Hana.. aku jalan slow-slow jer.. sangat berjaga-jaga.. tak angkat berat langsung.. tak active langsung, semua movement slow laahh! Takuuut sgt-sgt lah masa tu... huhuuu.. 

Apa-apa pun hopefully everything okay yang no.3 ni.. insha Allah.. what i notice, yang 3rd child ni saya jarang-jarang sgt pergi check-up dekat specialist gynea.. ni dah nak masuk 5 months and half, belum lagi pergi pakar okay.. buat buku pink tuh pon dah 4 bulan baru terkial2 nak gi buat buku.. kalau dulu, 2 bulan jer dah tak sabar nak pegi hospital prince court, nak check itu ini sokmo.. yang 3rd kali ni layback sket.. hehee.. 

Tapi memang dah planning 6 months check up ni nak gi kat Prince Court Hospital, check dgn pakar gynea bebetol.. this time high posibility maintain dengan doctor previous jgk, iaitu Datuk Dr Abd Aziz jgk lah... senang, semua record dah ada.. lagipon both child sebelum ni c-zer pon.. 3rd nih pon rasanya c-zer..date nak deliver pon dah pilih-pilih.. heheee.. 

Most important, my health and baby condition safe and healthy, insha Allah.. Ameen!

(p/s: gender baby belum tahu.. hari tuh last check 20 weeks, tak nampak lah pulak sbb katanya baby asyik gerak-gerak.. lagipon check kt klinik biasa, doctor biasa, mesin bukan 3D pon.. tak kisah lah girl ke boy, sebab dah ada 1 pair dah pon.. hehe)

Any expecting mother nak enjoy FULL NUTRITION with Herbalife
Contact DIANA 012-3318022

Saturday, January 4, 2014

Peluang bisnes di Kemaman dan Dungun

Salam sayang semua readers blog dianaharis!!!!

Diana nak minta tolooonngg sangat-sangat ni.. Kalau anda sedang layari blog diana dan terbaca entry post ni, tolong sebarkan jugak pada rakan-rakan atau saudara mara anda... plsssss =)

Saya sedang mencari sangat-sangat rakan bisnes di kawasan Kemaman dan Dungun. Lokasi utama saya di Kertih.. so, bisnes Herbalife skang is really out of control, banyak demand and badan saya ni ada satuuu aje.. soo, kejap-kejap lari ke selatan pegi laaa daerah Kemaman.. pastu kejap-kejap kene naik pulak ke utara,pegi daerah Dungun pulak.. back-to-back weyhh!!! Lotih eden ni haaa.. kesian tayar kereta ku.. turun naik Kemaman-Dungun gitu tiap hari... Berapa kali dah aku dok asyik tukar bearing tayar kereta, jap-jap rosaak aje... uwaaa...

So, sesiapa yang berminat nak menjana pendapatan extra income dengan Herbalife, dipersilakan hubungi Diana seberapa segera!!!!

Telefon Bimbit : 012-3318022
Email: diana_haris@yahoo.com
Facebook: Hardiana Haris
Instagram: hardianaharis

Boleh lah hantar 'resume' anda kepada saya ye.. eheheheee... tak yah kelulusan pon... syarat layak cuma 2.. 18 tahun ke atas DAN rajin usaha gigih tak banyak alasan!