Pages

Sunday, March 16, 2008

Team Building @ Lumut

Assalamualaikum and Good Day everyone!!!
ehehee.. long time tak update dlm blog ni kan kan... well been very very da very busy dis few days...

aku baru jerk blk dari team building 3 days at Swiss Garden Lumut Perak.. very nice place, lots of facilities kat sana... and serooonook sgt2.... tapi malang nyer the food was a disaster! tak sedap ler.. and byk lalat terbang sana sini.. aku nk makan pon kureng jerk rasa.... bahkan bukan sahaja lalat, tgh dok makan2 tetiba keluar "meow..meow..meow2"... dr celah kerusi dn meja tuh... aduuhh la... kat hotel 5 star pon ada kucing ka? mcm mkn kt kedai mamak ajerk....

anyway, i did have fun, enjoy sgt2 team building ari tuh... byk games and activities tau... kitorang main kayak, main paintball, mandi laut, and mcm2 lagi ler... tak bosan pon... best2.... tp yg kureng best nyer... akibat dr begitu teruja dan excited main laut... aku dh makin gelap daa... my skin burn, muka dh hitam legam.. alamak! heheheee... tp takper.. nk enjoy punya pasai, aku tak kesah.... yg penting kita have fun! hehehee...

ceki-daut some pics yg best2 utk tatapan semua ----->

first day di Lumut, sementara lepak2 menunggu participant dr KL blum sampai, aku, pak embong, pian dan rosli gi test power main archery... hehe... hebat gak aku.. kenkadang jerla.. hahaha..

haaa.. inilah bendera keramat kumpulan kami.. "The Lion King".. teng tedeng.. heheee... war cry kitorg lagi best ngghhauummm!!!.... mengaum mcm singa... tp yg kelakar nyer mesti ada back-up suara lepas kitorg mengaum... "meow.. meow...." cis, itu suara2 musuh ketat kami.. saje je diorg tuh, jeles la konon.. hahahaa....

presenting.. "Lion King" team!... we are the best! hahaha!!!

kami semua dh ready nk naik speed boat nk pegi ke pulau pangkor.. then nk main kayak pusing satu pulau.... ishhh... I am sooo exicted!!!! always together.. Lion King!



with kak siti.... bukan siti nurhaliza, tetapi siti zabedah... hot mama.... kami berdua plg teruja skali naik speed boat and nk main kayak...

Kak Siti : jgn lupa yer send gambar akak...

Me : of course.... i will... hehe, pose kak... mantap gitu


ni masih basah kuyup lagi ni, baru jerk naik dr kayak satu pulau... pastu gi jln2 shopping sekejap sebelum kami berangkat pulang ke Swiss Gardn Resort Lumut... sempat lagi tu, pose!

it's paintball time babe!!! serang!!!!!... hahahaa.... seronok giler..


gaya dh ada.... mula main takut giler beb... tp bila masuk second game, berkobar2 den nk menawan musuh2 ketat kami tuh.. hahaaa....



uwaaaa.... time to go home... cepat masa berlalu... misz u all! keep in touch dou.. janji kita enjoy!!!

(this is only half of it, ramai yg lain dh ader yg balik dah dgn kete sendiri)

1 comment:

fiesha said...

Jelesnya pegi main paint ball dkt situ...