Pages

Saturday, October 4, 2008

Ikan Bakar Sg Duyong!!!!

Assalamualaikum wbt..
Dear readers...
Raya 2008 kali ni mmg giler best sgt2... aku bercuti selama 10 hari beb! wa ckp sama lu (termasuk cuti umum la).. wahaha!
memang best giler... lama btol cuti! puas hati aku.. meninggalkan kerja2 di opis yg begitu byk tak terkata.. dan meeting2 yg tak habis2.. setiap minggu.. (asyik meeeeeting ajerk, bosan tol)..
apa pon, yg best nyer aku dapt meluangkan masa sehabis habisan bersama keluarga dan adik2 aku yg semuanya slalu kecoh dan buat2 kecoh di mana saja berada.. begitu juga keluarga mertua ku yg kenkadang boleh tahan jugak pe'el mereka.. nampak jerk cam pemalu tersipu-sipu, tetapi biler kat rumah sendiri, riuh kecoh nyer, boleh tahan jugak la..
first program raya aku tahun 2008 nih, bermula pada 26hb, hari Jumaat...
me and husband bertolak ke KL, rumah parents ku.. kenapa singgah KL dlu, cadangnyer konon nk jalan2 shopping jap sebelum maju ke kampung halaman suami ku di Parit Sulong.. the next day, petang my parents ajak semua ke Melaka berbuka Ikan Bakar Sg Duyung... my brother and my father belanja besar.. so, we both and my parents and my adik2 semua ke Melaka pada petang nyer.. table dah di reserved kan oleh bro Hardi...
ceki-daut photo2 yg gedik-gedik santai dan gedik-gedik terlebih pon ada jugak la sesetengah tu.. Haha!!!


the food yang lazat lagi mengiurkan.. kitorang sampai kat restoran ni dh lambat giler, sbb stuck kat kl trafic jam... then namapk jerk all the foods ini, mmg perut menjerit2 la, mintk di isi.. hehe


setelah kekenyangan, time lepak2, borak2, gediks2.... haha!

my bro tgh syok sendri, snap gambar.. kihkihkih


my father... mcm nk gelak ke nk ckp something ntah.. hikhikhik..

konon2 nyer ala2 loving gitu... wahahaha..

3 bachelors yg gediks.. heheheee.. from your left: bro hardi, bro iji, sis fiza!

bajet cute la semua ni, walaupon.................


hahahaa..... okla girls...

ada lagi posting menanti untuk segment hari raya 2008 and more hot2 gossips (katanya...)

anyway, best nyer dapat lepak sama2 dgn fmaily camni... biler lah agaknyer ada masa lagi...

best best best!!!! korang sumer mmg BEST!

1 comment:

efiey fieza said...

oi...mmg sentiasa comel ok!