Pages

Sunday, August 22, 2010

DIY Make-Over

okay kawan-kawan... ini adalah my first attempt make-0ver diri sendiri dengan tangan sendiri.. sendiri sesuka hati mencontengkan muka saya dengan sendirinya...
hahaha... jangan pening-pening, (walaupun sebenarnya memang sengaja nak memeningkan ayat)

So, i don't know la whether ianya menjadi ke tidak... what you girls think hrmmm...?????
ceki-daut the photos...


before mencontengkan muka


dalam proses menconteng-conteng




Tadaaaaa!!! Hehe







Rasa macam tidak berapa menjadi my attempt ni.... macam banyak lagi kene improve skills... well, of course la kan... what can i expect, main conteng-conteng muka pun jarang sekali... huhuhuuu...

- muka macam tak full coverage jer lagi..
- shading hidung pun kurang menonjol
- kening sangat tidak trim and lukis betol-betol
- eye area punya color-color macam boleh lebih creative lagi...

definitely kene practice lagi... kan kan...


With Love... HH

2 comments:

sUnshinE sisTa said...

wuuuu,, sape nak makeup ja raya nih??? =.=!!

diANa hARiS said...

"awk tak perlukan make-up... muka awk dah cantik berseri..."
heheheeeee